Moldavit Alternatív és Spirituális Egészségközpont - Spirituális filmek
 
Moldavit Alternatív és Spirituális Egészségközpont

ahol a fény harmóniába hoz
Honlap-menü
Statisztika


Online összesen: 0
Vendégek: 0
Felhasználók: 0
Belépés

                                 Spirituális filmek                              


A bátorság emberei

Ezt minden apának kötelező megnézni!
A Szerelempróba és a Végtelen hit rendezőjének legújabb filmje arról szól, hogy egy apának milyen fontos, és nélkülözhetetlen szerepe van a gyerekek fejlődésével, jövőjével kapcsolatban.
Ezt minden anyának is ajánlom megnézni, mert ha megnézték, meg fogják nézetni párjukkal is!Végtelen hit

Grant Taylor az egyik középiskola amerikai futball csapatának sikeresnek éppen nem mondható edzője, a csapat rendre alulmarad a küzdelemben. A hithez fordul, hogy megküzdjön a kudarcaival, és legyőzve a múltat, sikerre vigye csapatát és saját életét.
Szerelempróba (Tűzálló)

Caleb és Catherine, az egykor boldog pár mára reménytelenül eltávolították egymástól. Apja arra kéri Calebet, tegyen még egy utolsó próbát a házassága megmentésére. 
A "Merj szeretni"-program valójában negyven napos kísérlet a párkapcsolat rendezésére. A férfi kétségek közt vergődik: hogyan várható el tőle, hogy olyan valakit szeressen, aki esélyt sem ad erre.The Help

Skeeter a főiskola befejezése után újságíróként próbál pénzt keresni, de elhatározza, könyvet ír az előkelő déli családoknál szolgáló cselédekről, méghozzá a szolgálók nézőpontjából. Hosszas rábeszélés után Aibileen, Skeeter legjobb barátjának házvezetőnője, a hallgatást megtörve elsőként mesél a kívülállók számára zárt fekete közösség félelmeiről. Annak ellenére, hogy Skeeter életre szóló barátságait kockáztatja, Aibileennel közösen folytatják a kutatást, és hamarosan több nővel találkoznak, akik szeretnék elmesélni történetüket, és kiderül, sokkal több mondanivalójuk van, mint amire számítottak.Precious - A boldogság ára

Precious Jones, a zárkózott harlemi gimnazistalány élete nem tündérmese. A túlsúlyos lányt az iskolában kiközösítik, otthon pedig kegyetlen anyja terrorizálja. Mindezek tetejébe még terhes is immáron második gyermekével. Precious nem üldöz elérhetetlen álmokat - csupán boldog szeretne lenni, mint mi mindnyájan -, így amikor felcsillan a lehetősége annak, hogy átkerüljön egy alternatív iskolába .......

Levelek Istenhez

Tyler Doherty (Tanner Maguire) egy rendkívül különös 8 éves kisfiú, akinek nap mint nap meg kell küzdenie a rákkal. Ehhez nagy segítséget nyújt neki szerető családja és a közösség, aki körülveszi őt. De Tyler bátorsága legfőképp az elképesztő erejű hitből származik, mellyel a kisfiú másoknak is erőt és reményt ad. Tyler számára Isten egy igaz barát, egy tanító, és egy olyan levelezőtárs, akihez a fiú minden egyes nap imádkozik írott formában. The Opus ( A Mű )


A legújabb spirituális film magyar felirattal. A Műben olyan szereplők beszélnek az élet értelméről, akiket jól ismerhetsz A Titok és Az Iránytű c. filmekből. Joe Vitale, John Demartini, Jack Canfield, Debbie Allen, hogy csak a legismertebbeket említsem. A Műben szólnak az elképzelés, a tervezés és a cselekvés fontosságáról, összefüggéseiről. 
Az ambiciótól az értelemig - A fordulópont

"Szinte felkészületlenül belépünk az élet délutánjába. [...] De az élet délutánja nem élhető a délelőtti program szerint. Mert ami elég volt délelőtt, kevés lesz délután. És ami igaz volt délelőtt, hazugsággá válik délután.” mondja Dr. Wayne. Beszélgetések Istennel

"Hamarosan meghökkentő élményben lesz részed, kedves Barátom: tanúja lehetsz a párbeszédnek, amelyet Istennel folytattam. Igen, igen, tudom... Ez képtelenség. Az ember beszélhet Istenhez, de egész biztosan nem beszélgethet vele. Úgy értem, Istennek esze ágában sincs válaszolni. Legalábbis nem a szokásos, mindennapi formában. Pontosan így gondoltam én is. Aztán... megtörtént. Ezt "Szó" szerint értem..." 
/Neale Donald Walsch/
1.rész 
2.részA bakancslista

Ezt a filmet mindenkinek látnia kell! Ha már láttad, nézd meg újra!
A "bakancslista" azon dolgok sora, amelyeket az ember meg akar tenni és tapasztalni az életben, mielőtt feldobná a bakancsot.


Az Élet háza

George Monroe (Kevin Kline) középkorú építész élete során mindig is a munka volt az első. Rövid időn belül egyszerre dől össze minden jól felépített életében. Elbocsátják a munkahelyéről és szinte ugyanazon a napon végzetes betegséget diagnosztizálnak rajta orvosai. A megtört George a hátralévő négy hónapban csak egyvalamit szeretne megtenni. Felépíteni álmai házát elhidegült kamasz fia, Sam segítségével.


A Jövő kezdete

Az iskolába érkező új tanár nem túl egyszerű házi feladattal lepi meg diákjait: váltsák meg a világot. Aki jó jegyet akar év végén, az tesz valamit, amitől jobbá válnak a dolgok. Ez persze csak vicc. De Trevor komolyan veszi. Fantasztikus tervet eszel ki, amely, ha beválik, fokozatosan tényleg mindent átalakíthat. Csupán három emberen kell segítenie hozzá, és meg kell ígértetnie velük, hogy köszönetképpen ők is segítenek három-három másik rászorulón.A Békésharcos útja 

A történet egy fiatalemberről, Dan Millman tornászról szól, aki végre el akarja érni, hogy értelme legyen a sikeres, ámde még mindig betöltetlen életének. Véletlenül találkozik a benzinkutas Socrates-szel, aki segít neki abban, hogy megtalálja önmagát. Ám sokszor nem lehet eldönteni, hogy mi játszódik a fiatal fiú fejében, és mi a valóságban.


Az Iránytű

 Az Iránytű az a film, amit minden olyan embernek ajánlok, aki egy magasabb szintű életet akar élni. Annak, aki maximálisan ki akarja használni az életét, aki eldöntötte, hogy boldogságban, harmóniában, és gazdagon akar élni. Ezt a filmet úgy említik, mint a The Secret ( A Titok) c. film második részét. Feltűnik néhány régi ismerő is, akik a The Secretben is feltűntek. Joe Vitale, Assaraf…


Az utolsó óra

Az ipari forradalom, majd az 1800-as évek második felében megindult elképesztő gazdasági fejlődés alapjaiban változtatta meg az ember és a természet viszonyát. Az emberiség elkezdte nyersanyagforrásnak használni a természetet, kifogyhatatlan bőségszaruként kezelte. A kétszáz évnyi folyamatos ipari fejlődésért azonban súlyos árat kellett fizetnünk. A globális felmelegedés következménye megannyi katasztrófa, mely a veszélyre figyelmeztet. Most talán még van esély a változtatásra. Az alkotók feltárják, hogyan jutott el az emberiség arra a pontra, hogy fegyverek nélkül is elpusztítsa önmagát.
Louise L. Hay: Éld az életed!

Az Éld az életed! bebizonyítja, hogy bármilyen gondunk-bajunk van, és bármilyen messziről induljunk is, képesek vagyunk a teljes megújulásra.Louise L. Hay: Éld az életed! oktatóvideoMózes kód

Egy érdekes spirituális film a hitről, Istenről, magadról.Dalai láma Őszentsége előadása a buddhizmus alapjairól szól. A buddhista tudományról tartotta az előadását.
Azt hiszem, mindenkinek rendkívül tanulságos lehet!


A második részben magáról a buddhista filozófiáról hallhatunk, és nézhetünk egy érdekes előadást!A harmadik részben egy buddhista vallási beavatásnak lehetünk szem és fültanui. 
Ezt hívják csenrézinek. Itt az első rész!Itt a beavatási szertartás második része!


A negyedik részben nyilvános tanítást tartott a Dalai láma, és kérdésekre válaszolt.


Forrás: http://szolgakurzus.blogspot.hu/p/filmek.html
Keresés
Naptár
«  Április 2015  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Online Munkaasztal
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala

  • Copyright MyCorp © 2015
    Weblap készítés ingyen