Moldavit Alternatív és Spirituális Egészségközpont - Érzelmi blokkok oldása, emléksúly-levétel
 
Moldavit Alternatív és Spirituális Egészségközpont

ahol a fény harmóniába hoz
Honlap-menü
Statisztika


Online összesen: 0
Vendégek: 0
Felhasználók: 0
Belépés

Érzelmi blokkok oldása


   Életünk során rengeteg olyan kellemetlenség ér bennünket, amelyek a tudat legmélyén raktározódnak el: traumák, sokkok, fájdalmak, megaláztatások, lelkiismereti problémák, amelyek - bár tudatosan már rég elfeledkeztünk róluk - még évek múlva is mérgezik a testünket és a lelkünket. Az ilyen blokkok akadályozzák a test és a lélek szabad energiaáramlását, ez pedig érzelmi gátlásokat, frusztrációkat, önértékelési zavarokat válthat ki, de akár testi tüneteket is okozhat. Gyakran nem is tudjuk, hogy mi áll mindennapi panaszaink hátterében. 

   A lelki blokkok háromféle múltból származhatnak. Egyes keleti felfogások szerint megjelenhetnek az előző életek meg nem oldott konfliktusai, de a magzati traumák is, illetve a születésünk óta eltelt időben történt események.

   Ahogy azonban a lélek hat a testre, úgy a test is hat a lélekre: a megfelelő speciális módszerekkel feloldhatók a lelki blokkok, ily módon oldottabbá, életerősebbé válhatunk, és feltöltődhetünk energiával, önbizalommal, hirtelen egész más szemszögből kezdjük nézni az életünket, a mindig ugyanúgy ismétlődő helyzeteket. A múlt emléke megmarad az oldás után is, de már nem fog negatív érzelmi töltés kapcsolódni hozzá. Bizonyos pszichoszomatikus tünetek is eltűnhetnek a kezelések hatására: enyhülhet például a gyomorfekély, a cukorbaj, az asztma, az allergia, a migrén. Felmelegedhetnek az állandóan hideg végtagok, megszűnhet a körömrágás, kevésbé kell számolnunk emésztési gondokkal. 


Érzelmi blokkoldás ajánlatos, ha:

-magad sem tudod, miért nem jutsz előre - anyagi problémák esetén is!                                                         Ugyanis csinálhatunk bármilyen pénzbevonzó szertartást, egy fillért sem fogunk látni, amíg a bennünk  lévő blokkok erősebbek és azok irányítják az életünket.


-nem sikerül elérni egy kitűzött célodat
 
-időről időre kísértetiesen hasonló helyzetekben találod magad, mintha mindig ugyanaz a történet ismétlődne más díszletekkel

-bizonyos típusú emberekkel képtelen vagy kijönni, mégis rendre beléjük botlasz

- nem érted, hogy valaki (szüleid, -gyereked, partnered, kiszemelt partnered) miként viszonyul hozzád valójában

-nem vagy igazán jóban magaddal

-ha életed bármely aspektusát szeretnéd megérteni

-beteg vagy és tudni szeretnéd a lelki okát, stb.


Emléksúly-levétel

emléksúly levétel  Minden embernek vannak kellemetlen, fájó, szorongást okozó emlékei, amelyeket "mázsás súlyként hordoz a lelkén", és amelyek akár komoly szervi betegségek kialakulásához is vezethetnek, ha félvállról vesszük, nem kezeljük őket.

   Egyes vélemények szerint a betegségek több, mint nyolcvan százaléka lelki eredetű. Ezek az ún. pszichoszomatikus betegségek a legkülönbözőbb testi tünetekben nyilvánulhatnak meg, ilyenek például a belgyógyászati problémák, magas és alacsony vérnyomás, fulladás, migrén, gyomorfekély, fokozott bélműködés, nőgyógyászati problémák, frigiditás, impotencia, dadogás, hisztéria, éjszakai bevizelés, álmatlanság, izzadás, bőrgyógyászati panaszok, stb.

   Egy családban történt haláleset, egy ijesztő - személyesen átélt, vagy csak látott - esemény, erőszak, vagyis bármilyen emléksúly az ember gondolataira egész életében befolyással lehet anélkül, hogy az illető ennek tudatában lenne.

   Az emléksúly nem csak egy egyszerű tapasztalat, hanem a tudatalattinkba beégetett  belső parancs, amely cselekvésre kényszerít, vagy éppen tehetetlenségre kárhoztat, képes az embert őrületbe kergetni, beteggé tenni.

   Minden emlékünk több tényezőből, faktorból áll, ezeket az adott esemény során tudatalattink rögzíti.Később - akár évek, évtizedek elteltével is - bármely faktor előhozhatja azokat a tüneteket (félelem, szorongás, rosszullét, fóbia, stb.), amelyeket az esemény bekövetkezésekor tapasztalunk. Lássunk erre egy egyszerű példát!

   Egy kisfiú komoly verekedés szemtanúja lesz az utcán, amitől nagyon megijed és elszalad a helyszínről. Az eset egy tavaszi délután történik, amikor virágzik az orgona, egy busz megy az utcán, megszólal a harang, ugat a kutya (ezek mind az emlék faktorai). A kisfiú felnő, a verekedést már régen elfelejtette, de számára megmagyarázhatatlan módon szorongani kezd a kutyaugatástól, fél a buszon, leizzad, amikor orgonaillatot érez vagy harangszót hall.

   Ilyen esetekben az ember hiába szed gyógyszereket (!), a tünetek nem szűnnek meg, amíg a problémákat kiváltó emlék súlyát le nem rakjuk. Az emléksúly levétel után azonban a lélek megnyugszik, a tünetek elmúlnak, a pszichoszomatikus betegségek megszűnnek.

   A kezelés során a pácienst mélytudat szintre - vagyis egyfajta relaxált tudatállapotba - visszük, majd visszamegyünk a múltba, felidézzük a régen történt eseményeket, megkeressük azt az emléket, amely a problémákat okozza. A tudatosan eddig nem előhívható emlékek megjelennek és a kezelt személy újra látja, átéli az akkor történteket, ugyanúgy szorong, fél vagy fájdalmat érez, de közben végig tudja, hogy hol van és mi történik vele valójában. Miután megtaláltuk a problémát okozó emléket, azt többször felidézzük, egészen addig, amíg az illető közömbössé nem válik az adott esemény iránt, a traumát feldolgozza, ezzel az emlék súlya "leesik" róla. Maga az emlék megmarad, nem törlődik ki az agyból, de soha többé nem fog szorongást, fájdalmat, problémákat okozni.

Felhasznált irodalom: Kovács-Magyar András, Nagy Táltoskönyv


   Nem mindegy, hogy mi uraljuk a gondolatainkat, vagy ők uralnak minket!

   Ha változtatni szeretne, forduljon megfelelő szakemberhez.   << előző oldal

Keresés
Naptár
«  Április 2015  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Online Munkaasztal
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala

  • Copyright MyCorp © 2015